Lemurian workshop series

Lemurian workshop series coming up this fall in Stockholm AND as distance course in Swedish 💎🧜‍♀️⛰☀️❤🐳 #lemurien #andligworkshop #lightworker #lightcodes #lightbringers #newearthnow

Lemurisk visdom för Ljuskreatörer i Norden
LeMUrian School of Crystalline Light Creation

Lemurien, mytomspunnen era på Jorden, med ett eteriskt ljusrike som vibrerar starkt för själar som resonerar/minns/ upplever dess dragningskraft. Kanske är det det feminina, kanske är det havets alla varelser, kanske är det enhetskänslan… Och det finns många, många fler anledningar som kallar oss.
Under en tid har jag fått återkommande meddelanden om Lemuriens betydelse för oss här nu, också just för oss som verkar i kontakt med det Arktiska/Nordiska ljusriket. För alla som längtar till att gå djupare i sitt eget energiarbete, ljusarbete, jordhealing eller med sin aktiva uppstigningsprocess i harmoni med Gaia. Det här är en kurs i fyra moduler som aktiverar på djupet och samtidigt uppmuntrar till eget inre och/eller yttre skapande. Här är vi som Mästare samlade, oavsett var vi är i vår process med att kliva fram med Allt vi kommit hit med. Kursen är och kommer att vara iscensatt av Den Högsta Källan, med mitt Högre Jag som emottagare. Moment binder in galaktiska influenser såsom de var i Lemurien samt elementarkrafter och symboler/helig geometri. Vi kommer att bygga kristallina strukturer, väva nya nät och skapa plattformar för enhet. Min guidning har visat att just tiden är viktig, kursen börjar efter höstdagjämningen (Fall Equinox) och avslutas före vintersolståndet (Winter Solstice).
Kursen erbjuds endast som ett paket. 4 halvdagar för 2700 kr inkl moms (tre söndagar och en lördag, var tredje vecka. Om du inte har möjlighet att komma vid ett tillfälle, eller blir sjuk, kan du ta del av mp3-inspelningar och har möjlighet att ställa frågor i ett gruppforum.
Gruppen håller 12 platser. Kursen kommer också att vara möjlig att följa på distans. Mer om detta kommer!

Jag börjar ta emot anmälningar inom kort.
Jag glädjer mig att välkomna er, Lemuriska systrar och bröder!

Camilla Lindeborg Alm
Co-Creations & Vibrations

1 thought on “Lemurian workshop series

 1. Hej Camilla!
  Denna kurs låter mycket spännande!
  Vill gärna gå om det funkar med tiderna.
  Bra med halvdagar.
  Ljus o kärlek!
  Madeleine

  15 apr. 2019 kl. 17:13 skrev Co-Creations & Vibrations <comment-reply@wordpress.com>:

  Camilla Lindeborg Alm posted: ” Lemurian workshop series coming up this fall in Stockholm AND as distance course in Swedish [💎] [🧜‍♀️] [⛰] [☀] [❤] [🐳] #lemurien #andligworkshop #lightworker #lightcodes #lightbringers #newearthnow Lemurisk visdom för Ljuskreatörer i Norden LeMUrian School of Crysta”

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: