Sweden: Aktuellt program

Onsdag 20 mars – Torsdag 21 mars Equinox Gathering, vårdagjämningen och 333 fullmånen i Abisko
Universum använde den klara direkta rösten och kallade oss tillbaka till Abisko och Lapporten för vårdagjämningen, Equinox och 333 fullmånen 20-21 mars. För transformation och möjlighet till stora skiften för alla som omedelbart känner kallet. Det blir alltså eftermiddag/kväll 20 mars och heldag 21 mars. Light Language workshopformat. Hör av dig så snabbt som möjligt om du känner magnetismen! Camillakumara@gmail.com
Workshop 1 1/2 dag 1333 kr inkl moms. Boende bokas själv för två nätter (eller mer på egen hand) 20-22 mars förslagsvis i Abisko By Östra om möjligt, resa bokas själv nattåg går 18.00 den 19/3 fr sthlm till Abisko Östra. Alternativt flyg förmiddag 20/3 till Kiruna. Viss hjälptransport under tiden ingår dock i kurspris, ska höra om det. Måltider tillkommer. Vilken resa!

Söndag 5 maj kl 13:00-17:00 Akashaarkiven, för 5D här nu, introkurs
Touch Center Väringgatan 25 Stockholm.
Fullsatt! Se vidare under separat flik https://camillakumara.com/akashaarkiven/

Torsdag 9 maj kl 18:30-20:00 Light Language Djupmeditation tema:
Att bygga kristallina strukturer

Ragvaldsgatan 14 Stockholm. Varmt välkommen till en kväll med guidad, kanaliserad djupmeditation, Light Language tonhealing som aktiverar och höjer vibration. Temat för kvällen är Att bygga kristallina strukturer
Portkod sms-as till alla som bokat via bokningslänken.
Anmälan: http://camillalindeborgalm.bokadirekt.se
Kostnad: 220 kr inkl moms betalas samma dag via Swish, kort eller kontant.

Onsdag 22 maj kl 18:30-20:00 Light Language Djupmeditation tema Gaia
Ragvaldsgatan 14 Stockholm
Varmt välkommen till en kväll med guidad, kanaliserad djupmeditation, Light Language tonhealing och upplyftande energier för eget mästare-skap inifrån och ut i kontakt med vår moderplanet.
Temat för kvällen är Gaia ♥
Anmälan: http://camillalindeborgalm.bokadirekt.se
Kostnad: 220 kr inkl moms betalas samma dag via Swish, kort eller kontant.

Söndag 9 juni kl 13:00-17:00 Akashaarkiven, för 5D här nu, introkurs
Touch Center Väringgatan 25 Stockholm.
Extra workshoptillfälle! Se vidare under separat flik https://camillakumara.com/akashaarkiven/

Tisdag 18 juni kl 18:30-20:00 Soul Gathering, Light Language Djupmeditation inför sommarsolståndet.
Hälsans hus, Fjällgatan 23 Stockholm.

Tisdag 2 juli kl 18:30-19:30 Online Djupmeditation, Solförmörkelsen – Solar Eclipse. Light Language aktivering, sound code healing och live kanalisering.
Sänds via privat YouTube Live-länk som sedan sparas och kan ses igen. Anmälan per epost till camillakumara@gmail.com samt genom swish-betalning 200 kr.

Resa 11-15 augusti! Saltoluokta, Stora Sjöfallet och världsarvet Laponia
Missa inte denna möjlighet! Se egen flik:
https://camillakumara.com/soul-journey-retreat-saltoluokta-stora-sjofallet-2019/

Nytt! Lemurisk visdom för Ljuskreatörer i Norden – LeMUrian School of Crystallline Light Creation. Höst 2019
6 oktober, 26 oktober, 17 november, 8 december kl 10-14

Lemurien, mytomspunnen era på Jorden, med ett eteriskt ljusrike som vibrerar starkt för själar som resonerar/minns/ upplever dess dragningskraft. Kanske är det det feminina, kanske är det havets alla varelser, kanske är det enhetskänslan… Och det finns många, många fler anledningar som kallar oss.
Under en tid har jag fått återkommande meddelanden om Lemuriens betydelse för oss här nu, också just för oss som verkar i kontakt med det Arktiska/Nordiska ljusriket. För alla som längtar till att gå djupare i sitt eget energiarbete, ljusarbete, jordhealing eller med sin aktiva uppstigningsprocess i harmoni med Gaia. Det här är en kurs i fyra moduler som aktiverar på djupet och samtidigt uppmuntrar till eget inre och/eller yttre skapande. Här är vi som Mästare samlade, oavsett var vi är i vår process med att kliva fram med Allt vi kommit hit med. Kursen är och kommer att vara iscensatt av Den Högsta Källan, med mitt Högre Jag som emottagare. Moment binder in galaktiska influenser såsom de var i Lemurien samt elementarkrafter och symboler/helig geometri. Vi kommer att bygga kristallina strukturer, väva nya nät och skapa plattformar för enhet. Min guidning har visat att just tiden är viktig, kursen börjar efter höstdagjämningen (Fall Equinox) och avslutas före vintersolståndet (Winter Solstice).
Kursen erbjuds endast som ett paket. 4 halvdagar för 2700 kr inkl moms (tre söndagar och en lördag, var tredje vecka. Om du inte har möjlighet att komma vid ett tillfälle, eller blir sjuk, kan du ta del av mp3-inspelningar och har möjlighet att ställa frågor i ett gruppforum.
Gruppen håller 12 platser. Kursen kommer också att vara möjlig att följa på distans, då till investeringen 2200 kr ink moms. Då som mp3- inspelningar för varje modul samt tillgång till gruppforum via sluten Facebook-grupp för delande och frågor 
Anmälan för Stockholm och distans är nu öppna: http://camillalindeborgalm.bokadirekt.se
Jag glädjer mig att välkomna er, Lemuriska systrar och bröder!


Evenemangen bokas via camillalindeborgalm.bokadirekt.se om inte annat anges. För frågor använd formulär här nedan, eller skicka epost till camillakumara@gmail.com. Välkomna!

Boka tid
37955383_2183014765310861_7186656755059785728_o

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: