Lapporten Cuonavaggi Sacred Journey Retreat 2021

This information will follow in Swedish.

15-19 september 2021 – Sacred Journey Retreat – Fully Booked!

Välkommen till en transformerande resa i det inre och yttre, till magiska Lapporten/ Čuonjávággi och Abisko. Mer rena, höga, men också starka energier är svåra att finna i Sverige. Vi arbetar med energiportalerna, elementarer och kosmiskt inflöde. Allt utifrån vår egen inre kraft och hjärtas portal. Den egna inre resan lika viktig som det som skapas igenom oss på platsen. Jag Camilla har anordnat resor till Abisko och Lapporten sedan 2018 och har arbetat med öppning av portalen kontinuerligt , gatekeeper work ❤ Tidigare resor har vi besökt och gjort energiarbete vid öppningen till Lapporten/ Čuonjávággi, vid sjön Torneträsk/ Duortnosjávri, moderberget Noulja/ Njullá, forsen Abiskojåkka, stendalen Kärkevagge/ Geargevággi och magiska Trollsjön/ Rissájávri.

Den kristallina eran kommer!

Vi kommer att vandra till olika platser och naturfenomen/kraftplatser/ portaler och spendera tre hela dagar och fyra nätter i området. Det är bra att vara förberedd på 8-14 km vandring per dag i varierande fjällterräng i alla sorters väder. (Ibland behöver vi ta oss över bäckar 🙂 Vi hjälps åt och stödjer varandra.) Bra på fötterna i form av vattentäta kängor är ett måste samt ryggsäck för dagsturer behövs då vi kommer vara ute från efter frukost till eftermiddag. Efter dagens utfärd finns tid för bastu för de som vill, egen vila eller reflektion. Härlig middag väntar. Har vi riktig tur får vi t om se norrsken!

Frukostbuffé, enklare lunchpaket att ta med på tur samt två-rätters middag ingår. (4 middagar, 4 frukost samt 3 lunchpaket). Det går bra att säga till om kost, diet och allergier i förväg.

Rummen finns att boka som enkel, delat twinrum eller superior. Alla rum har eget duschrum och toalett.

Priser: Alla priser inkluderar 4 nätters boende på Abisko Mountain Lodge i singel, twin eller superiorrum. Alla måltider, helpension. Om du önskar lunchpaket till avresedagen går det att säga till på plats och betala för det själv. Workshop 3 dagar och planerade utfärder, grupphealing och energiarbete med Camilla samt intro onsdag efter ankomst. Alla priser inkl moms. Privatsession ingår ej.

  • Total pris med singelrum: 9100 kr
  • Total pris med plats i twinrum (två separata sängar, förutsätter att det är någon mer som önskar twinrum och vill dela) 7500 kr
  • Totalt pris med plats i superior-dubbelrum: 8650 kr

Jag kan dela upp fakturabetalning enligt överenskommelse! Kostnadsfri avbokning upp till 8 veckor innan avfärd enligt hotellets regler. Boka din plats nu, endast 7 platser finns! camillakumara@gmail.com

Hör av dig om du har frågor! Epost camillakumara@gmail.com

Tillägg! Gruppen är nu fullbokad. Du är välkommen att höra av dig för att stå på reservplats.


Länkar:

Abisko nationalpark – Sveriges nationalparker | Välj nationalpark | Sveriges nationalparker

http://abiskomountainlodge.se/

Köp resa och se tågtider på sj.se

SAS | Flyg till hela Skandinavien, Europa, USA och Asien

Trollsjön. Camilla KumaRa. Foto joannanagini ❤
%d bloggers like this: