Sacred Journey Retreat 2022

Welcome to Sacred Journey Retreat Abisko Laponian Gate 2022! This info will follow in Swedish:

Äntligen är det dags igen för resan till Lapporten Cuonjavaggí och Abisko. En retreat vi bara kan omnämna magiskt. Ett “Gatekeeper Mission” med höga frekvenser, stjärnkoder och kristallina nedladdningar men lika mycket en återknytning till moder jord, alla naturens väsen och väktare.

Jag Camilla som håller retreatet har gjort så till Abisko 4 gånger tidigare sedan 2018, med två andra gruppresor däremellan. Varje tillfälle en unik gruppenergi och händelseförlopp. Det är en gåva att hålla dessa resor och mitt arbete börjar redan när intentionen sätts och gruppen formas.

Vi kommer under 3,5 dagar att uppleva energiarbete och djupa meditationer, vandringar i makalöst vackra fjällandskap, ceremonier och själslig bliss. Meditationerna guidas av Camilla, med kanaliserade inslag och chanting. Ceremonier öppnar upp för delaktighet och gruppens upplevelser och gåvor. Retreatet innebär även kroppens utmaning med längre vandring och eventuella väderväxlingar, den får sin återhämtning med rejäla frukostar och två-rätters middagar på Abisko Mountain Lodge där vi bor. Här kan man även använda bastu och relax.

Platser vi kommer besöka och arbeta med
Lapporten/ Čuonjávággi -portalen (vårt mål är ända in i portalen denna gång, längre vandring 16,5 km… kristaller ska lämnas i sjön!), vi återkommer till magiska stendalen Kärkevagge/ Geargevággi med Trollsjön/ Rissajávrí, moderberget Njúlla, älven Abiskojåkka/ Ábeskoeatnu samt dess delta ner mot Torneträsk/ Duortnosjavrí. 3 heldagar plus ankommandedagens inledande ceremoni onsdag eftermiddag. Retreatet avslutas efter frukost söndag förmiddag.

Priser och rumsalternativ Retreat Abisko 7-11 sep 2022
Retreat 3,5 dagar med Camilla Aurea KumaRa inkl frukost, lunchpaket och två rätters middag av hög kvalitet, 4 nätter på Abisko Mountain Lodge. Om du önskar lunchpaket till avresedagen går det att säga till på plats och betala för det själv. Mindre kostnad för transport till och från Kärkevagge tillkommer. Resan med flyg eller nattåg ingår ej.
Enkelrum: 9300 kr ink moms
Delat twin-rum i mån av att någon annan deltagare önskar dela: 7700 kr ink moms
Anmälan görs till camillakumara@gmail.com och bekräftas genom första betalning på 2500 kr Swish 1235733829 eller till bg 189-1217. Resterande betalning kan delas upp på två fakturor med betalning senast 1 juni. Anmälningsavgift återbetalas ej efter den 1 april 2022. Avbokning möjlig t om 1 juli.

Varmt välkommen till en magisk resa!

Camilla Aurea KumaRa
Maila direkt: camillakumara@gmail.com

Portalen återöppnades fullt 2018. Ett kraftfullt arbete som pågick långt efter resan var över. Guiderna berättade då att med den nyflödande energin och höjda frekvensen genom portalen i Lapporten kommer ett ökat intresse märkas de kommande åren, fler och fler människor som lyssnar inåt kommer dras till Abisko – och detta har sedan hänt. Namnet har fått en utökad innebörd och sprids i cirklar långt bortom de vana fjällvandrarna, de som söker det ursprungliga samiska eller norrskensturism. Nästa steg för oss som stargate keepers var den eteriska kristallstaden. Den började visa sig 2020, förankrades sedan 2021, nu är det dags för nästa steg. Denna gång ämnar vi ta oss in i portal-dalen till den första av två sjöar som befinner sig i dalgången. Sjön med namnet Cuonjájávri. Hit är vi kallade för vårt ljusarbete.

Kärkevagge och Trollsjön. Fullständigt unik dal med enorma flyttblocksstenar och den glittrande turkosblå sjön Rissajávri. Dags att komma tillbaka och arbeta med energierna här! Att besöka Kärkevagge kräver planering och lite logistik, jag drar i alla mina trådar för att få till en perfekt dag och möjlighet för oss som grupp. Forsen Abiskojåkka och berget Njúlla kommer också ta utrymme. Magiskt starka beståndsdelar av helheten som är Abisko – Lapporten.

%d bloggers like this: