Soul Journey Retreat – Saltoluokta, Stora Sjöfallet 2019

Årets magiska Soul Journey Retreat går till en riktig kraftplats. En Sacred Site som kallar dig tillbaka till ursprung och det djupaste av djupa kall inom dig. Saltoluokta med turer in i nationalparken Stora Sjöfallet/
Stuor Muorkke och världsarvet Laponia. Platsen kallade mig så snart 2018 års resa till Lapporten var klar. Som om den inte kunde vänta. Som om den önskade markera sin prioritet för vår planering. Kom! Kom och skapa, förankra och förhöj. Kom och insup stillhetens och frihetens rena frekvens.

Stora sjöfallet. Bild Expedia.com

Camilla guidar gruppen till platser för djupt energiarbete och meditation med toning för ett transformerande inre växande. Gruppens energi skapar en magisk enhet och utgångspunkt när vi i flera dagar kan fokusera på vår sanna essens och vårt djup. Vi kommer att göra en toppbestigning av berget Lulep Gierkav, genomföra en båtfärd in i nationalparken Stora Sjöfallet med vandring i fantastiska landskap och fler dagsturer väntar. Dagarna börjar med tidig frukost och en stunds egen inre reflektion inför dagen.

Vi bor i delade dubbelrum på omtyckta Saltoluokta Fjällstation (hus Laponia). Här serveras vi helpension som innebär trerätters middag (dryck ingår ej) och frukostbuffé, samt lunchpaket att ta med ut på dagsturen. Det är svårt att få mer vällagad mat i fjällvärlden än på Saltoluokta. De tar också gärna emot önskemål om kostval och eventuella allergier.

När: Söndag eftermiddag 11 aug -torsdag förmiddag 15 aug 2019

Till Saltoluokta tar du dig via Gällivare (tåg och flyg går hit från Stockholm), sedan går bussförbindelse till Kebnats där båt väntar för färd över sjön Langas. Förbindelserna är anpassade till varandra i tid. Saltoluokta ligger alltså inte längs bilväg utan här är vi i verkliga fjällvärlden med samevistet inpå knuten.

Hur boka: Anmälan sker per epost till camillakumara@gmail.com. Ange om du redan vet någon du önskar dela rum med, retreatet håller 12 platser.

Pris: Retreat med Camilla Lindeborg Alm Co-Creations & Vibrations, söndag eftermiddag 11 augusti – torsdag förmiddag 15 augusti inkl frukost, lunch, trerätters middag, del i dubbelrum med dusch i korridor. 8 450 kr inkl moms, varav 2500 kr betalas i samband med anmälan. Faktura går ut för anmälningsavgift/ delbetalning, samt för resterande belopp som betalas senast 2019-06-01.

Villkor: Vid avbokning som sker tidigare än 2019-05-01 återbetalas anmälningsavgift OM platsen går vidare till någon annan. 
Vid avbokning senare än 2019-05-01 och tidigare än 30 dagar före avresa återbetalas eventuell inbetald restfaktura, anmälningsavgift återbetalas ej.
Vid avbokning senare än 30 dagar före avresa kan ej återbetalning ske. 

Lite praktiskt: Vi kommer att vandra och sitta ute i den fantastiska naturen för längre meditationer och “energiarbete”. Det är därför nödvändigt att vara beredd med kläder för alla väder, bra på fötterna och kunna bära en lämplig ryggsäck för matsäck, dryck, regnkläder etc. Det är magiskt att vara ett med elementen!

Varmt välkommen till Salto och Stora Sjöfallet! Med kärlek Camilla

Länkar/ Vart är det vi ska egentligen?:

http://www.laponia.info/

http://www.sverigesnationalparker.se/park/stora-sjofallets–stuor-muorkke-nationalpark/#

https://www.svenskaturistforeningen.se/anlaggningar/stf-saltoluokta-fjallstation/?_ga=2.31745150.150041756.1542706950-675823546.1537792813

%d bloggers like this: