Event och sessioner i Sverige

Varmt välkommen till Co-Creations & Vibrations. Jag heter Camilla Lindeborg Alm och arbetar som meditationsledare, tonhealer (Light Language Sound Healer och Advanced Reiki Healer) samt som andlig vägledare (cert Akashic Records Reader, cosmic channel). Under de senaste fem åren har mitt arbete för själslig och andlig utveckling tagit kvantsprång 🙂 och jag arbetar nu på både lokal och internationell arena, och fungerar som en katalysator för andligt utforskande, för expansion av hjärtats frekvens och inspirerar till att finna vägen tillbaka till ett sant själsligt uttryck. Vill du läsa mer om mig och min resa, följ länk här About.

När jag tar emot för privatsessioner sker det i Stockholm på Rådmanskliniken eller via Skype/telefon. Varmt välkommen! Här hittar du lediga tider:

Boka tid

Jag arbetar med andlig vägledning och tonhealing där rösten är mitt verktyg. Jag erbjuder Kanaliserad andlig vägledning 60 min. Intuitiv tonhealing/ Light Language Sound Healing 50 min. Eller i kombination om du önskar det. Från och med sommaren 2018 erbjuder jag ett paket bestående av 6 st sessioner för din djupa själsliga utveckling. Vi kommer tillsammans överens om vilken tidsram vi sätter för de 6 sessionerna. Jag är utbildad Usui Reiki Healing III, cert Akashic Records Reader, 3 år grundutbildad i Roberto Assagiolis Psykosyntesen (ej terapeut) samt har erfarenhet av akademiska studier i kommunikation, sociologi och statsvetenskap. För “testimonials” andras erfarenheter av att vara klient hos mig se den engelska sidan.

Är du intresserad av att boka mig som meditationsledare eller talare för en liten eller stor grupp, kontakta mig i så god tid som möjligt via camillakumara@gmail.com eller via formuläret längst ned på sidan.

 

Events, meditationskvällar och workshops

En stor del av mitt arbete är i gruppform. Jag kommer även i fortsättningen att erbjuda de uppskattade meditationskvällarna för djup meditation och chanting. Workshops på flera tema-områden samt Light Language Deep Healing/ Utforska Light Language. Kvällar och heldagar som lyfter, aktiverar och balanserar!

Aktuellt program och bokningslänkar finns här.

Du kan också hitta alla evenemang på Facebook-sidan https://www.facebook.com/cocreationsvibrations/.

 

Har du frågor är du varmt välkommen att använda kontaktformuläret nedan eller skicka epost till camillakumara@gmail.com så svarar jag så snart jag har möjlighet. Jag sänder så mycket glädje och kärlek till alla er som kommer på meditationerna, visar intresse, växer och ger av er strålglans. Tack av hela mitt hjärta.
Camilla

pexels-photo-837494

Kontaktformulär

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: