Event och sessioner i Sverige

Varmt välkommen till Co-Creations & Vibrations. Jag heter Camilla Lindeborg Alm och arbetar som meditationsledare, tonhealer (Light Language Sound Healer och Advanced Reiki Healer) samt som andlig vägledare (cert Akashic Records Reader, cosmic channel). Under de senaste fem åren har mitt arbete för själslig och andlig utveckling tagit kvantsprång 🙂 och jag arbetar nu på både lokal och internationell arena, och fungerar som en katalysator för andligt utforskande, för expansion av hjärtats frekvens och inspirerar till att finna vägen tillbaka till ett sant själsligt uttryck. Vill du läsa mer om mig och min resa, följ länk här About.

När jag tar emot för privatsessioner sker det i Stockholm eller via Skype.

Jag arbetar med andlig vägledning och tonhealing där rösten är mitt verktyg. Jag erbjuder Kanaliserad andlig vägledning 60 min. Intuitiv tonhealing/ Light Language Sound Healing 50 min. Eller i kombination om du önskar det. Från och med sommaren 2018 erbjuder jag ett paket bestående av 6 st sessioner för din djupa själsliga utveckling. Vi kommer tillsammans överens om vilken tidsram vi sätter för de 6 sessionerna. Jag är utbildad Usui Reiki Healing III, cert Akashic Records Reader, 3 år grundutbildad i Roberto Assagiolis Psykosyntesen (ej terapeut) samt har erfarenhet av akademiska studier i kommunikation, sociologi och statsvetenskap. För “testimonials” andras erfarenheter av att vara klient hos mig se den engelska sidan.

Är du intresserad av att boka mig som meditationsledare eller talare för en liten eller stor grupp, kontakta mig i så god tid som möjligt via camillakumara@gmail.com eller via formuläret längst ned på sidan.

Varmt välkommen att boka tid hos mig!

Easypractise bokningslänk för privatsessioner, klicka här

Events, meditationskvällar och workshops

Jag kommer även i fortsättningen att erbjuda de uppskattade meditationskvällarna för djup meditation och chanting. Workshops under namnet Light Language Deep Healing och unika miniworkshops för specifika teman kommer också. För snabbast uppdaterad info se Facebook-sidan https://www.facebook.com/cocreationsvibrations/. Vill du anmäla dig till ett event eller har du frågor utöver bokning av privatsession är du välkommen att använda kontaktformuläret så svarar jag så snart jag har möjlighet. Jag sänder så mycket glädje och kärlek till alla er som kommer på meditationerna, visar intresse, växer och ger av er strålglans. Tack av hela mitt hjärta.

Aktuella evenemang

Onsdag 23 maj kl 19:00-20:30 – Light Language Djupmeditation Tema Oceania i Stockholm.
Lokaländring! Ragvaldsgatan 14 lokal märkt Psykolog Eva Lyberg. Sista ordinarie meditationskvällen för våren. För mer info och anmälan, klicka på eventrubriken

Fredag 15 juni kl 18:00-20:30 – Light Language Deep Healing Hathors fördjupningskväll, Yogamovement Gamla Stan, Lilla Nygatan 9 Stockholm
Endast 12 platser detta tillfälle för att möjliggöra individuella ljuskoder för var och en! För mer info och anmälan, klicka på eventrubriken

En enad solkraft, VestaHelios Workshop,
Lördag 30 juni kl 11:00- ca 13:30. Nyckelvikens naturreservat i Nacka. Begränsat antal platser. Anmälan via bokningslänk, klicka på eventrubriken.

8-12 augusti – Lapporten Abisko Retreat 2 platser kvar, sista anmälningsdag 13 maj 2018!

https://system.easypractice.net/overview/camilla-lindeborg-alm

Kontaktformulär

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: