Lapporten Abisko Retreat 2018

Lapporten – Abisko Retreat 8 aug-12aug 2018
Med Light Language sound healer/ meditationsledare
Camilla Lindeborg Alm

Vi är kallade till Lapporten. I över ett år har jag känt dragningen till att arbeta på denna kraftplats, och frågan från Universum och moder Jord kom snabbt. Är du villig att samla en grupp och arbeta på djupet med platsens funktion och de dimensionsöverskridande energier som där kommer lyfta själarna?

Platsen och ett flertal närliggande punkter är lager på lager av visdom och hög frekvens. Hit kommer människor året om för att samla kraft och knyta an till naturen, sig själva och känslan av någonting större… Både de äventyrliga och de stillsamma.

Vårt tema är djupt för resan. Vi ska förankra kosmiska koder och återöppna stjärnportalen i Lapporten, för här är en stor Stargate Vortex. “Connecta” med berget Noulja och dess starka jordande feminina energi, kanske tar vi skylift upp på det höga berget och vandrar ner… På toppen av berget finns också Aurora Space Station dit människor från hela världen åker under den mörka säsongen för att se norrsken. Vi kommer arbeta med vattnet i sjön Torneträsk som ligger som en spegel och håller vattenelementet för platsen…

Vistelsen påbörjas onsdag 8/8, en dag som ofta kallas Lejon-portalen, Lion’s Gate. En viktig del i resan är också den partiella solförmörkelse som sker lördag 11/8. Enligt beräkningar ska den kunna vara synlig på breddgraden här!

Vi kommer att bo tillsammans på Abisko Mountain Lodge. Här finns flera alternativa boendeformer, se nedan. I resans paket ingår en tvårätters middagsmeny från det högkvalitativa köket. Vänligen ange allergier eller diet vid anmälan. Frukostbuffe och lunchpaket (matsäck) ingår för hotellrum men bokas separat för stugboende.

En del av dagen kommer att vara fri för egna aktiviteter eller egen inre fördjupning. Bastu finns att tillgå t ex. Kanske vill du ge dig ut på egen kortare vandring?

Notis: Samling onsdag ca 17:00 i anslutning till boendet. Tiden anpassas till inkommande tåg och buss från flyg. Observera att närmaste tåg- och busstation är Abisko Östra. Vi avslutar söndag med en kortare samling ca 10:00 efter frukosten, också denna tid anpassas till hemresorna.

Priser Workshop Retreat med boende på Abisko Mountain Lodge:

Del i twinrum, inkl frukost, lunchpaket, middagsmeny samt 4 dagars workshop: 6240 kr inkl moms
Del i dubbelrum, inkl frukost, lunchpaket, middagsmeny samt 4 dagars workshop: 6860 kr inkl moms
Enkelrum, inkl frukost, lunchpaket, middagsmeny samt 4 dagars workshop: 7440 kr inkl moms
Del i stuga (vid 4 pers – full stuga), inkl middagsmeny samt 4 dagars workshop: 4795 kr inkl moms
Vid boende i stuga kan man lägga till frukost (140 SEK/person/natt), lunchpaket (115 SEK/person/natt), linne/handduk (175 SEK/person) och slutstädning (850 SEK/Stuga).

Observera att resan ej ingår och bokas på egen hand. Det går att åka nattåg ända fram till Abisko från Stockholm. Flyger gör man till Kiruna och tar tåget den sista sträckan.

Anmälan, betalning och villkor
Anmälan görs till camilla@denenandekarleken.se. Faktura för anmälningsavgift, 2000 kr skickas då ut per epost. Inbetalning av anmälningsavgift säkrar din plats. Resterande belopp beroende på vald boendeform betalas senast 30 april 2018. Anmälningsavgift återbetalas ej. Vid avbokning senare än 6 veckor innan avresa återbetalas 50% av det resterande betalningen för bokningen. Vid avbokning senare än 30 dagar innan avresa sker ingen återbetalning.

Gruppen har 12 platser. Sista anmälningsdag för att garantera boende är 11 maj!

Välkomna till en själslig resa i underbara omgivningar!

Camilla Lindeborg Alm
Light Language Sound Healer, meditationsledare, andlig vägledare.
camilla@denenandekarleken.se

 

Kontaktformulär

lapporten

%d bloggers like this: